Huidtherapie

Wat houdt het specialisme huidtherapie in?

Huidtherapie is het paramedische specialisme dat zich bezighoudt met het behandelen van de gezonde, beschadigde of zieke huid. Het doel van huidtherapie is het opheffen, voorkomen en verminderen van de huidaandoeningen en eventuele bijkomende beperkingen.

De huidtherapeut

De huidtherapeut is opgeleid om vele diverse huidaandoeningen op cosmetisch en paramedisch gebied te behandelen. Bij DC Klinieken werken huidtherapeuten nauw samen met onder andere huisartsen en dermatologen om goede kwaliteit van zorg te bieden.

Huidtherapie bij DC Klinieken

De huidtherapeuten van DC Klinieken zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van geavanceerde huid- en laserbehandelingen waardoor zij bij uitstek de specialisten zijn op het gebied van huidzorg.

Bij DC Klinieken kunt u binnen dit specialisme terecht voor uiteenlopende behandelingen, zoals:

Behandeling

De huidtherapeuten stellen in overleg met u een behandelplan op, waarbij rekening wordt gehouden met uw vragen, wensen en behoeften. Na het opstellen van het behandelplan volgen de behandelingen. Onze behandelingen worden volgens de nieuwste inzichten, protocollen en richtlijnen toegepast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten.

Alle huidtherapeuten van DC Klinieken zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie en het kwaliteitsregister Paramedici.