Cosmetiek

Wat is cosmetiek?

Cosmetiek is een specialisme dat zich richt op de uiterlijke kenmerken van de mens. Daarbij zijn de behandelingen gericht op het aanpassen van een of meerdere aspecten van het uiterlijk. Cosmetische behandelingen bestaan uit het verhelpen van aangeboren of verworven verminkingen of aanpassingen van niet-medische aard. Het is een meer medische handeling dan u bij de schoonheidsspecialist krijgt. 

De specialisten

Binnen dit specialisme werken verschillende specialisten. Naast de plastisch chirurgen en dermatologen, werken bij DC Klinieken tevens erkende huidtherapeuten, die lid zijn van de beroepsvereniging NVH en geregistreerd zijn bij de kwaliteitswet BIG. De behandelingen binnen het specialisme worden uitgevoerd door het team van bovengenoemde specialisten werken nauw samen met huisartsen en andere medische specialisten. Het professionele team met jarenlange en brede expertise biedt u de beste huidtherapeutische zorg.

Cosmetiek bij DC Klinieken

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor u besluit om een cosmetische behandeling te ondergaan.

Bij DC Klinieken kunt u binnen dit specialisme terecht voor uiteenlopende behandelingen, zoals:

De specialisten van DC Klinieken voeren bovenstaande onderzoeken uit met verschillende technieken en mogelijke anesthesie (verdoving). DC Klinieken maakt gebruikt van verschillende laserapparaten, die voldoen aan de meest recente eisen van de Inspectie van de Gezondheidszorg.