Waarom DC Klinieken

  • Korte of zelfs géén wachttijden;
  • Tijd en aandacht voor uw klachten;
  • Een groot zorgnetwerk door samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen;
  • Artsen ontvangen uitslagen binnen 24 uur;
  • Erkende kwaliteit en veiligheid.

Ruim zorgaanbod, snel terecht

Van röntgenfoto’s tot operaties, u kunt snel bij ons terecht. DC Klinieken heeft 14 medische centra door heel Nederland met elk een eigen aanbod van diagnostiek, spreekuren en behandelingen. Dit betekent voor u en uw huisarts een makkelijke en snelle toegang tot diverse onderzoeken zoals MRI, röntgen of echografie.

Ook met meer specialistische zorg zoals dermatologie, endoscopie of pijngeneeskunde zijn wij u graag van dienst. Voor deze onderzoeken en behandelingen mag u nog op dezelfde dag naar huis.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw verzekering bent u of uw patiënt in de meeste gevallen verzekerd dat basiszorg bij ons volledig wordt vergoed. Voor verzekerde zorg heeft de patiënt altijd een verwijzing van de huisarts of behandelend arts nodig.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Medische zorg moet gewoon goed zijn. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen is DC Klinieken lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Naast het ZKN-keurmerk zijn wij ISO-gecertificeerd en hebben wij als eerste kliniek in Nederland de HKZ-certificering ontvangen voor patiënt- en cliëntveiligheid. Net zo belangrijk als alle certificeringen zijn de meningen en waarderingen van onze patiënten en verwijzers. U kunt ons beoordelen via Zorgkaart Nederland of via onze Patiëntenenquête.

Groot zorgnetwerk

Elk centrum van DC Klinieken werkt nauw samen met een ziekenhuis in de regio. Zo is DC Klinieken Amsterdam verbonden aan het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en werkt DC Klinieken Haaglanden samen met het Medisch Centrum Haaglanden. Vaak werken de artsen van DC Klinieken ook in het ziekenhuis. U bent dus altijd verzekerd van de juiste zorg.