RunMedical

RunMedical, meer dan alleen kilometers maken

RunMedical is een initiatief van DC Klinieken en DC VerzuimDiagnostiek en bestaat sinds 2005. Wat oorspronkelijk begon als een bedrijfsuitje, is uitgegroeid tot een landelijk sportinitiatief met wekelijkse hardlooptrainingen op 5 locaties door Nederland. De trainingen staan onder leiding van professionele hardlooptrainers.

Hardlopen voor iedereen

Tegenwoordig lopen niet alleen medewerkers van DC Klinieken mee, maar ook patiënten, verwijzers en overige sportievelingen. De trainingen zijn voor elk niveau geschikt, of je nu voor het eerst begint, of al jaren traint.  Tijdens de trainingen krijgen de lopers advies over voeding, kleding en loopscholing, zodat de kans op blessures minimaal is. De ervaren trainers zien erop toe dat iedereen op een verantwoorde manier bezig is. Kortom, iedereen kan meelopen!

Trainen voor dat ene doel…

Vele lopers trainen voor verschillende afstanden. RunMedical faciliteert in een aantal loopjes door sponsoring. Lopers van RunMedical kunnen gratis meelopen met deze loopjes, om toch een drempel weg te nemen. Veel deelnemers hebben voor RunMedical nog nooit meegedaan aan een hardloopwedstrijd. Maar als je dan na alle trainingsuren onder luid gejuich de finish haalt…daar doe je het voor!

Meelopen?

Heb je interesse om mee te lopen? Kijk voor trainingslocaties, wedstrijden, verslagen en nog meer informatie op www.runmedical.nl.